Corona maatregelen

Veilig winkelen bij Mennega Schoenen

Natuurlijk houden ook wij ons aan de regels en richtlijnen verstrekt door de daartoe bevoegde autoriteiten. Vanuit onze branchevereniging InRetail is een protocol verstrekt welke wij in acht nemen.

  • We hebben de winkel zodanig ingericht dat we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand kunnen aanhouden.
  • Maximaal 10 personen tegelijk naar binnen om deze 1,5 meter te kunnen garanderen.
  • Na elke klant wassen we de handen.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn sinds 11 mei 2020 weer genormaliseerd:

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m Donderdag: van 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur

Schoenlepel

Bij de ingang vragen we u een schoenlepel mee naar binnen te nemen. Bent u met z'n tweeën, dan ook 2 schoenlepels. Is het schoenlepelbakje leeg, dan is de winkel vol. We vragen u dan op een later tijdstip terug te komen. Ook als u alleen wilt kijken, dient u een schoenlepel mee te nemen. Als u de winkel verlaat, kunt u de schoenlepel in het daarvoor bestemde bakje op de balie kwijt. De schoenlepels worden steeds gereinigd.

Kunststof schermen

Wij gaan echter nog een paar stapjes verder. We zijn een pasvorm winkel en we willen u nog steeds graag goed kunnen adviseren. Daarom werken wij nu met kunststof schermen waar u achter kunt zitten om zo toch veilig te kunnen passen. Deze schermen gebruiken we ook om toch de kindervoeten op te kunnen meten, zodat we ook hierin een goed maatadvies kunnen blijven geven. Hoe dit eruit ziet? Kijk zelf maar:

 

passen
veiligmeten

Verder vragen we u zoveel mogelijk zelf de schoenen aan te trekken en/of zelf uw eigen zooltjes in de schoenen te stoppen. Met elkaar moeten we hier doorheen. Bij de balie hebben we een anti-corona scherm geplaatst, zodat u hier veilig af kunt rekenen:

 

baliescherm

Alleen in de winkel?

Hiermee zijn we er nog niet. Mocht u liever geen andere mensen in de winkel hebben, maar u wilt toch in de winkel passen, bel, app of mail ons of stuur een facebook berichtje, om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat er geen andere klanten in de winkel zijn op het overeengekomen tijdstip. Zo kunnen we u bijvoorbeeld tussen 09.00 en 10.00 helpen, of tussen 17.00 en 18.00 uur. Houdt u er dan wel rekening mee dat er een beperkte capaciteit is, immers: u wilt graag de enige zijn.

Schoen-aan-huis service

Tenslotte hebben we ook een bezorgservice, voor het geval u echt niet naar de winkel wilt of kunt komen. Ook hiervoor kunt u even bellen, mailen of appen of een facebook berichtje sturen. Op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/mennegaschoenen, zullen we regelmatig modellen uit de voorjaarscollectie aan u laten zien. Mocht u interesse hebben, geef dit dan aan ons door.  We bezorgen dan de schoenen bij u thuis en die kunt u rustig doorpassen. We halen de schoenen ook weer op, betalen kan op rekening of via een betaalverzoek.

Contact

U kunt ons bereiken op één van de volgende manieren:

  1. Bellen naar: 0592-312696 (alleen tijdens openingstijden) of naar: 06-12262787 en 06-41400604 (vriendelijk verzoek nummerherkenning aan te zetten)
  2. Appen naar 06-12262787 of 06-41400604
  3. Een facebook berichtje sturen
  4. Een mailtje sturen naar info@mennegaschoenen.nl

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kunnen we dan een afspraak maken om bij u langs te komen, zodat we u toch kunnen voorzien van een nieuw paar schoenen. Uiteraard hopen wij ook op uw steun. Wees loyaal, koop lokaal geldt nu helemaal voor de detailhandel! Met uw steun blijven de winkels behouden, tenzij u een straat met lege winkelpanden aantrekkelijker vindt.

Tot snel!