Schoen aan huis service

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?

Het komt regelmatig voor dat klanten in onze winkel schoenen kopen voor een ander. Deze laatste is dan niet in staat om zelf naar de winkel te komen. Als je dat dan zo eens staat te observeren (klant neemt schoenen mee, komt ze weer terugbrengen, neemt nog eens wat mee enzovoort), dan is dat allemaal best omslachtig en eigenlijk onnodig.

We worden met enige regelmaat gebeld door mensen die heel specifiek vragen of we ook aan huis komen. De eerste keer dat dit gebeurde, was best spannend, maar hoe vaker hoe leuker. Vooral het persoonlijke contact en het feit dat we iemand echt helpen, geeft een enorme kick. De waardering die je krijgt door dit stukje aandacht en service is niet in geld uit te drukken.

We hebben nu onze eigen 'schoen aan huis'-service ontwikkeld, voor mensen die niet in staat zijn om naar onze winkel te komen. De service is dus niet bedoeld voor mensen die wel kunnen langskomen maar geen zin hebben...

schoen aan huis

Het werkt heel eenvoudig: ben je woonachtig in Assen of omgeving (we hanteren als richtlijn een straal van 30 kilometer rond Assen), dan kunt je ons bellen of mailen voor een afspraak.

We verzamelen zoveel mogelijk gegevens (welke maat, welke wijdte-maat, huidig merk schoenen enzovoorts) en maken een afspraak om langs te komen. Vaak lukt het in één keer, maar we komen rustig een tweede of derde keer langs. Dit kost niets extra: we hanteren gewoon de normale winkelprijs, ook al zouden we een paar schoenen moeten bestellen.

Betalen kan contant, door een overschrijving, met de pin of met een betaalverzoek. Ook buiten de genoemde 30 kilometer is een bezoek uiteraard bespreekbaar. In dat geval rekenen wij wel extra kosten (vanwege reistijd en brandstof).

Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij heel belangrijk en we denken dat deze service voor veel mensen van grote toegevoegde waarde kan zijn. Juist in de hectische wereld van nu, waarin we vooral bezig zijn met onszelf, waarin mensen ondergesneeuwd raken in al het digitale geweld en waarin alles steeds sneller 'moet' (maar van wie eigenlijk?), kan deze persoonlijke aandacht het verschil maken.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via: 0592-312696 of via de mail: info@mennegaschoenen.nl (onder vermelding van 'schoen aan huis').

Deel dit artikel