Verbandschoen

verbandschoen

Verbandpantoffels

Natuurlijk willen we allemaal mooie, elegante en modische schoenen aan onze voeten, maar soms gaat dat gewoon niet en kan de voet alleen maar iets zachts verdragen. De Qfit softcomfort schoenen bieden hier uitkomst.

Zacht en stevig

Heerlijke, zachte stretchmaterialen, uitneembare voetbedden en licht maar toch stevig. Vanaf heden zijn deze bij ons verkrijgbaar. Lukt het even niet om naar de winkel te komen? Geen probleem, ze zijn ook makkelijk online te bestellen.

Verbandpantoffel

Mocht u helemaal geen schoenen kunnen verdragen, of past u – bijvoorbeeld omdat uw voeten helemaal zijn ingezwachteld – in geen enkele schoen, dan biedt een verbandpantoffel uitkomst. Gewone pantoffels zijn natuurlijk ook lekker zacht, maar bieden meestal niet voldoende ruimte en stabiliteit. Een verbandpantoffel wel. Deze zijn makkelijk aan en uit te trekken, omdat ze heel ver open kunnen. Er zit bovendien een stabiele zool onder, zodat u er ook mee naar buiten kunt en veelal zijn ze wasbaar op 30 graden in de wasmachine.

 

verbandschoen

Bij Mennega Schoenen verkrijgbaar

Ook de verbandpantoffels zijn bij ons verkrijgbaar en ook hier geldt: lukt het even niet om naar de winkel te komen, dan kunt u ze ook online bestellen. Zowel de softcomfortschoenen als de verbandpantoffels worden bij u thuisbezorgd. Afhalen in onze winkel kan natuurlijk ook.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande link om naar de bestelsite te gaan. (hier vindt u zowel de verbandpantoffels als de softcomfort schoenen)

Deel dit artikel