Voetscanner

3D Voetscanner – Snel en gratis inzicht in de status van uw voeten

Onze voeten dragen ons overal mee naar toe en als het goed is, ons hele leven lang. Bijna vijf keer de wereld rond, dat is dus bijna 200.000 kilometer! Toch besteden we minder aandacht aan onze voeten dan aan de rest van ons lichaam, terwijl die voeten het soms zwaar te verduren hebben en veel moeten verstouwen. Het is dan ook verstandig uw voeten regelmatig te controleren.

Eenvoudig, snel en gratis

Dat kan bij ons, eenvoudig en snel en het is nog gratis ook! In onze winkel hebben we een professionele voetscanner die drukpunten in uw voeten meet. Pijnlijke plekken worden feilloos zichtbaar gemaakt, zodat u er ook gericht iets aan kunt doen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u meer behoefte aan ondersteuning heeft. U loopt bijvoorbeeld veel kilometers op uw wandelschoenen, maar heeft het gevoel dat het voetbed van die wandelschoenen tekort schiet. Ook hier biedt onze scanner uitkomst, want nadat deze uw voeten heeft gescand, krijgt u een zooladvies.

Aetrex

Het Amerikaanse Aetrex heeft met deze voetscanner en bijbehorende comfortzooltjes een totaalsysteem op de markt gebracht, waarbij lekker lopen centraal staat. De comfortzooltjes zijn op een dusdanige manier gevormd dat ze de juiste ondersteuning bieden op het enkelgewricht. Daarnaast zijn ze anti-bacterieel en voorzien van uitneembare pads, zodat drukplekken nog verder geminimaliseerd kunnen worden. De modellen zijn naar keuze wel of niet voorzien van een voorvoetsteun, zodat ook daar de voeten ontlast worden.

Alle Aetrex comfortzooltjes zijn vervaardigd op basis van richtlijnen van Amerikaanse orthopedisten. Hou echter wel in de gaten dat het hier niet gaat om steunzolen, maar om comfortzooltjes voor meer loopcomfort. De zooltjes zijn ook niet, zoals uw steunzolen, op uw voeten gemaakt. Het zijn confectiezooltjes. Het materiaal is zacht, waardoor uw spieren actief blijven en het geheel heerlijk comfortabel aanvoelt.

Een paar Aetrex zooltjes kost € 69,95.

Voetpaspoort

Wilt u ook weten hoe uw voeten ervoor staan? Laat ze dan gratis scannen. Het resultaat van de scan kunnen we naar u toe mailen in de vorm van een “voetpaspoort”. Ook de lengte en breedte van de voeten wordt inzichtelijk gemaakt. Het scanresultaat is ook handig als u wel over eigen steunzolen beschikt. Met de informatie uit de scan, kan uw specialist zo nodig aanpassingen doen aan uw steunzolen, zodat deze nog beter op uw voet afgestemd zijn, zodat ze nog beter aanvoelen.

Meer informatie

Kom vrijblijvend langs en doe er uw voordeel mee. Uw voeten zullen u dankbaar zijn!

 

Aetrexscan
Deel dit artikel